Wie zijn wij

Makers Eindhoven is een werk- en meetingplaats waar alles draait om digitaal creatief produceren, zoals 3D-printen en lasersnijden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor Rapid prototyping van een ontwerp, een op maat gemaakt relatiegeschenk, design cadeau, miniatuurbouwproject, een creatieve workshop, een cursus ontwerpen enz. Uw ideeën, ontwerpen en modellen zijn bij ons in betrouwbare handen. Als je interesse hebt in techniek en wetenschap past een fablab bij jou. Makers Eindhoven deelt het “open kennis” principe. Dit houdt in dat alle ideeën en ontwikkelingen worden gedeeld met de leden. Zo kan iedereen dat gebruiken in zijn eigen project. Het gaat niet in eerste plaats om zelfontplooiing maar om de ontwikkelingen in de wereld van techniek en wetenschap.

In onze winkel of telefonisch kunt u tijd “kopen” voor het gebruik van onze machines, of rechtstreeks onze producten bestellen. Hier kunt u terecht voor gebruiksvoorwerpen, gadgets, tools, unieke sieraden, modelbouw en kinderproducten. Wilt u reseller van onze producten worden? Dat kan; neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Bij Makers Eindhoven kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voorbereid, opgeleid en klaargestoomd als digitale ambachtslieden voor maatschappelijke zelfstandigheid en bredere kansen op de arbeidsmarkt.